A kötelező Energia Audit (2012/27/EU) szerepe a költségcsökkentésben

Ön biztosíthatja, hogy a kötelezően előírt Energia Audit (2012/27/EU) révén jelentősen csökkentse energia költségeit. Hogyan érhető ez el?

Fontos tudni, hogy az audit alól mentesülnek azok a vállalatok, ahol nemzetközi szabványoknak megfelelő energia- vagy környezetgazdálkodási rendszer kerül bevezetésre. Ennek tökéletesen megfelel az ISO 50001 szabvány, melynek révén Ön hosszú távú és folyamatos fejlődést biztosít cégének azon oknál fogva, hogy a szabvány előírásának megfelelően a kitűzött célok megvalósítását is biztosítja.

Bővebb információ a szabványról és a kötelező auditról>>

Akár az auditot, akár az ISO szabványt választja, energetikai szakértőre lesz szüksége, hogy az energetikai szempontú felmérést elvégezzék, és meghatározásra kerüljenek az energiacélok. Ezek elegendőek az Audit kiállításához.
Amennyiben Ön ISO szerinti energiagazdálkodást igényel cégének, a soron következő lépés az ISO szerinti állapotfelmérés, majd a kitűzött energiacélok konkrét megvalósítása. Ezt követi a küldő, független auditor által végzett ISO szabvány szerinti auditálás.

További tájékoztatást a Nagyvállalatok Energia Auditja információs oldalon>> talál.

-

Tipp