Az energiatudatossággal csak nyerhetsz!

Egyre többen dolgoznak a "zöldben"

Az OzoneNetwork csatorna Idén is meghirdeti környezettudatosságot díjazó versenyét. Az Ozone Zöld Díjat olyan, már megvalósult innovációk, projektek érdemelhetik ki, melyek valamilyen formában hozzájárultak környezetünk megóvásához, jobbá tételéhez.

A versenyben részt vehetnek magánszemélyek, kis-, közepes- és nagyvállalatok, civil szervezetek és általános iskolai szakkörök is, a lényeg, hogy olyan konkrét innovációt tudjanak felmutatni a zsűrinek, melyek a kreativitás és a környezettudatosság ötvözéséből születtek. A versenyzőktől elvárják továbbá, hogy mindennapjaik során tudatosan törekedjenek a lehető legkisebb ökológiai lábnyomra, valamint, hogy kiemelt fontossággal kezeljék a környezetvédelmet és a fenntartható fejlődést.

A fenntarthatóságot díjazzák

A megmérettetésre 2016. november 6-ig több kategóriában várják a pályázatokat, a részvétel ingyenes; feltétele, hogy a benevezett zöld, környezetvédelemmel és fenntarthatósággal kapcsolatos projekt már befejezett legyen, és ne legyen három évnél régebbi.

A pályázatokat a Magyar Klímatanács tagjai – Dr. Fogarassy Csaba, a Szent István Egyetem klímatanácsának főtitkára, Dr. Farkas István, a Szent István Egyetem klímatanácsának alapító tagja, valamint Dr. Tóth László, a Szent István Egyetem Klímatanácsának elnöke – értékelik. A győztesek a korábbi évekhez hasonlóan idén is valódi zöld díjat vehetnek majd át, továbbá meghívást kapnak az OzoneNetwork Egyenlítő című műsorába is, hogy bemutathassák projektjüket, és ily módon is felhívhassák a figyelmet a környezettudatosságra és a fenntarthatóságra. A díjátadóra a 2016. november 16-án megrendezésre kerülő Magyarországi Fenntarthatósági Csúcs Konferencián kerül sor.

További részletekért kattintson ide.

- 2016-10-08

Tipp

  • Energia tanúsítvány magánszemélyeknek 0%-os áfával!!!

    Tanúsítás brutto 9900 Ft-tól! Részletek itt>>

  • Energia tanúsítvány lakossági ügyfeleknek 0%-os áfával!!!

    Tanúsítás brutto 9900 Ft-tól! Részletek itt>>