Egy oldal a zöld Magyarországért

Elindult a zöldunió.hu

A 2016 júliusban debütált zöldunió a magyarországi online médiapiac első és egyetlen környezettudatos tematikájú értékesítési platformja. Célja, hogy egy ernyő alá hozza azokat az online tartalomszolgáltatókat, portálokat, melyek célja egy: a fenntarthatóság elősegítése. 

Az új weboldal a lakosság ökologikus szemléletformálása mellett átfogó eszközrendszert nyújt a felelősen gondolkodó szervezetek, önkormányzatok és vállalatok részére, hogy zöld üzeneteiket hatékonyan és célzottan juttathassák el a környezettudatosan gondolkodó célcsoportok számára.

A zoldunio.hu egy platform alá gyűjti az öko-szemléletű tartalomszolgáltatókat, ezzel erősítve működésüket és hirdetési potenciáljukat. Kivételes médiaportfólióját olyan, a fenntarthatóság iránt elhivatott, erős márkaértékkel bíró webhelyek alkotják, melyek hosszú ideje hitelesen képviselik a környezettudatos szemléletet.

Tesztelés és optimalizálás

A zöldunió weboldalon belül egy egyedülálló Mecenatúra program is elindult, mely lehetőséget nyújt a hirdetők számára, hogy környezettudatos tematikájú, online médiaköltéseik által támogathassák a környezetvédelmet és társadalmi ügyeket felkaroló partnerszervezeteket.

A zöld platformon hirdetők megbízásaikon keresztül többszörösen is hozzájárulhatnak a lakosság öko-szemléletének erősítéséhez. Egyrészről az oldalon közzétett üzeneteikkel bővítik a magyar web zöld tematikájú cikkeinek állományát. Másrészről a fizetett hirdetéseik nagyban elősegíthetik a zöld szemléletformálást, a hirdetési bevételeket a médiaportfólió tagjai ugyanis saját működésük optimalizálására fordítják.

Út az öko-szemlélet erősítéséhez 

A hosszú távú cél az, hogy a hazai lakosság a környezettudatos gondolkodásmódja és a társadalmi-gazdasági témákkal kapcsolatos érzékenysége a zoldunio.hu által folyamatosan fejlődjön, és ennek köszönhetően gyarapodjon a zöld üzenetek befogadóinak száma is.

Az oldal nyilvános debütálását egy kilenc hónapos tesztelési és optimalizálási folyamat előzte meg, hogy a végeredmény maximálisan illeszkedhessen a tartalomszolgáltatói igényekhez, illetve a hirdetők elvárásaihoz.

További információk: www.zoldunio.hu

-

Tipp

  • Energia tanúsítvány magánszemélyeknek 0%-os áfával!!!

    Tanúsítás brutto 9900 Ft-tól! Részletek itt>>

  • Energia tanúsítvány lakossági ügyfeleknek 0%-os áfával!!!

    Tanúsítás brutto 9900 Ft-tól! Részletek itt>>