Egyre olcsóbb Teslák jöhetnek

Elektromos autókkal újított a Magyar Posta

Miközben a hírek szerint egyre nagyobb számban érkeznek a megrendelések a nemrég bemutatott Tesla 3 modellre, a vállalat már egy olcsóbb, bárki számára megvásárolható autón dolgozik.

A Tesla az elektromos autók terén óriási fölénnyel rendelkezik, azonban autóikat mostanáig busás összegekért vásárolhatták csak meg a tulajdonosaik. Ugyan a nemrégiben bemutatott Model 3 már közelít a megfizethető kategóriához, magyar viszonylatban még mindig kevesen engedhetik meg maguknak a körülbelül 10 milliós járművet.

Olcsó Teslák  a láthatáron

Ezen kíván változtatni Elon Musk, a Tesla Motors vezérigazgatója, aki olyan árkategóriájú modellben gondolkodik, mely mindenki számára elérhető áron kerülne forgalomba.

A Tesla negyedik generációs elektromos autójának egyelőre még nem ismeretes a neve, de Musk utalásai alapján arra következtethetünk, hogy ára végre a lélektani 10 milliós határ alá mehet. A vállalat célja mindig is az volt, hogy megfizethető elektromos autókat gyártson, de ehhez szükség volt arra, hogy a Roadster, a Model S és a Model X megalapozza ezek finanszírozhatóságát. Már a Model 3 is ennek köszönheti megszületését, a következő modell azonban még közelebb kerülhet a Tesla Motors végső céljához.

Mindenki számára megfizethetőek

Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy végre olyan autót gyártunk, ami a legtöbbek számára megfizethető” – mondta Elon Musk a Model 3-mal kapcsolatban. “A jövőben pedig olyan kocsik jöhetnek, amik még ennél is megfizethetőbbek. A Model 3 az emberek felének már elérhető közelségbe került, a negyedik generációs, kisebb autók pedig mindenki számára megfizethetőek lesznek” – tette hozzá a Tesla-vezér.

- 2016-05-17

Tipp

  • Energia tanúsítvány magánszemélyeknek 0%-os áfával!!!

    Tanúsítás brutto 9900 Ft-tól! Részletek itt>>