Gondol a jövőre az E.On

Hogyan válasszon energetikai szakreferenst?

Olyan jövőbemutató ügyfélmegoldásokon dolgozik az E.On, melyek a holnap energiakérdéseire adhatnak választ.

Az E.On vezető szolgáltatókkal együttműködve kívánja újragondolni ügyfélmegoldásait. Így például már kidolgozás alatt vannak olyan projektek, melyek megvalósításával az üzleti vállalkozások helyi áramtermelése szinte teljesen kibocsátásmentessé tehető, a megtermelt energia tárolhatóvá és újrafelhasználhatóvá válik, vagy például a napenergia termelésére helyben is lehetőség lesz. Ezeken túl még megannyi lehetőség van az energiahatékonyságra, és hogy ezen lehetőségeket maximálisan kiaknázhassa, az E.On nemzetközi ügyfeleivel karöltve találkozót szervezett Essenben.

Értékteremtő megoldások

A Szolgáltatói Innovációs Napot idén első alkalommal rendezte meg a cég. A kétnapos eseményre 200 ügyfelét, beszállítóját és menedzserét hívta meg, a szakmai találkozón összesen 21 vállalat vett részt – köztük jelentős blue chip vállalatok, valamint kisebb kezdő vállalkozások és európai, amerikai és ausztrál újítók is a vendégek között szerepeltek.

A rendezvény célja, hogy a meghívottak az E.On vezetőivel közösen olyan új megoldásokat dolgozzanak ki, melyek  értéket teremtenek mind az ügyfelek, mind pedig a vállalkozások számára. A találkozó témáit az E.On ügyfeleinek tényleges igényei mentén választották ki. Így például szó esett a napenergiáról és az akkumulátorokról, az egyenrangú kapcsolatokra épülő hálózatépítésről, illetve az összekapcsolt otthonokról és épületekről is. A legjobb ötleteket a vállalat összegyűjtötte, hogy továbbfejleszthesse azokat.

Energetikai innovációk

„Már számos remek megoldásunk jelen van a piacon, például az E.On Aura vagy a tiszta, decentralizált ipari áramtermelés. Ha élen akarunk járni az innováció területén, értéket kell teremtenünk a szolgáltatók innovatív ötletei révén, és tovább kell erősítenünk az E.On innovációkkal foglalkozó szakterületét” – mondta Michael Sen, az E.On ellátási láncért felelős gazdasági igazgatója.

Az olyan, energiahatékonyságot célzó ügyfélmegoldások, mint a tiszta, helyi áramtermelés, az energiatárolás vagy az energiagazdálkodás mind részei a megújult E.On három stratégiai üzletágának. Azért, hogy a vállalat teljes erővel összpontosíthasson a piacképes megoldások kidolgozására, létrehozta a piaci szakterületért felelős szervezetet és pozíciót (CMO) is.

- 2016-10-25

Tipp

  • Energia tanúsítvány magánszemélyeknek 0%-os áfával!!!

    Tanúsítás brutto 9900 Ft-tól! Részletek itt>>