Idén is várja a zöld ötleteket az InnoEnergy

Idén is meghirdeti Európa legnagyobb fenntarthatósági versenyét az InnoEnergy. A pályázatokat szeptember 11-ig várják a www.powerup.innoenergy.com oldalon.

Európa vezető fenntartható energiagazdálkodást támogató vállalatának a célja a versennyel nem más, mint támogatni és lendületet adni Közép-kelet-Európa, a Baltikum és a mediterrán térség fenntartható energiával foglalkozó startupjainak, hogy ezáltal előremozdíthassák a fenntartható energiaszektor fejlődését.

A PowerUp! megmérettetést harmadik alkalommal hirdeti meg a vállalat, és olyan, a fenntartható energiagazdálkodást szolgáló pályázatokat várnak, melyek nem csupán Európa természetvédelmét hivatottak szolgálni, de megvalósulásukkal akár globális szinten is hatást gyakorolhatnak.

Az ötlettől az üzleti tervig

A győzelemhez az innovatív ötlet azonban még nem elég. Kell egy jó csapat, amely megvalósítja az elképzeléseket, valamint egy sikeres prezentáció, melyben bemutatják a prototípust a zsűrinek. A tavalyi megmérettetésen egy magyar startup, a Greenergizer léphetett fel a dobogó harmadik fokára áramfogyasztást csökkentő innovációjával. A nyertesek a pénzbeli jutalom mellett az InnoEnergy Highway® nevet viselő gyorsító programjához is hozzáférést kapnak, amely segít az ötletgazdáknak abban, hogy a tervekből valódi piaci termékek válhassanak. A verseny a kapcsolati tőke építésében is sokat nyújt: a fiatal vállalkozók kapcsolatba léphetnek az energiapiac 150 jelentős szereplőjével is.

Európa legjobbja

A pályázatokat szeptember 11-ig adhatják le a magyar startupok a www.powerup.innoenergy.com, majd a jelentkezési szakasz után a csapatok workshopokon vesznek részt, ahol minden támogatást megkapnak ahhoz, hogy részletesen kidolgozhassák projektjeiket, valamint befektetőkkel és szakértőkkel is konzultálhatnak. A regionális döntők tizenöt helyszínen zajlanak majd októberben, a huszonhárom résztvevő ország legjobb húsz startupja pedig a novemberben megrendezett budapesti gálán csaphat össze a 20.000 eurós első, a 10.000 eurós második és az 5.000 eurós díjazást érő harmadik helyért.

- 2017-07-24

Tipp

  • Energia tanúsítvány magánszemélyeknek 0%-os áfával!!!

    Tanúsítás brutto 9900 Ft-tól! Részletek itt>>