Nap nélkül is süt a napelemes sütő

Napelemes grillsütő

A legújabb napelemes grillsütő GoSun névre hallgat, teljes egészében napenergiával működik, könnyen hordozható, és bármilyen körülmények között képes sütni.

Dizájnerek, mérnökök és a világmegváltásért harcoló ötletgazdák munkáját dicséri ez az okos megoldás, mely energiafüggetlen és környezetbarát módon üzemel. A napelemeknek hála nincs szükség kábelekre, elektromos ki- és bemenetekre, hiszen az áramellátásról csak és kizárólag a Nap gondoskodik.

A GoSun grillnek számtalan előnye van a hagyományos készülékekkel szemben. Az egyik talán legfontosabb, hogy az ételek mindössze húsz perc alatt elkészülhetnek általa, köszönhetően a napelemes borításnak, mely lehetővé teszi, hogy a főzőegység teljes hosszában felvehesse a Nap energiáját, és akár 290 fokra is felmelegíthesse a készüléket.

Télen-nyáron is használható

Használatához ráadásul nincs szükség verőfényes napsütésre, a külső részen található, parabola szerkezetű fényvisszaverő ugyanis segít minél több fényt begyűjteni a sütő működéséhez, így akár télen is élvezhetjük a készülék nyújtotta előnyöket.

Az ételek egy üvegborítású vákuumcsőben sülnek készre, mely a külső részt hűvösen, a belső részt pedig forrón tartja. Ennek a sajátosságnak, azaz a kitűnő szigetelésnek köszönhetően a készülék nem engedi elszökni a hőt, valamint kezünket sem égetjük meg, ha véletlenül hozzáérünk.

Az innovatív és környezetbarát sütővel párolhatunk, süthetünk vagy akár főzhetünk is. A természetes fényen kívül nem igényel semmilyen áramforrást, és a kültéri grillezőkkel ellentétben sem a faszénnel, sem pedig a tűzzel nem kell bajlódni, a használata teljesen biztonságos.

A GoSun több változatban is kapható, létezik kisebb, nagyobb, dizájnosabb és apró részekre összecsomagolható úti verziója is.

- 2016-04-25

Tipp

  • Energia tanúsítvány lakossági ügyfeleknek 0%-os áfával!!!

    Tanúsítás brutto 9900 Ft-tól! Részletek itt>>