Sikeres volt az idei Construma

Forradalmi megoldás az építészetben

Nagy érdeklődés övezte a 35. Construmát, hazánk legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállítási csokrát, melyen idén 6 pavilonban, közel 20.000 négyzetméteren 15 ország közel 600 kiállítója várta a látogatókat 2016. április 6. és április 10. között.

Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója a rendezvény megnyitóján elmondta: „A korábbinál kedvezőbb befektetői környezet, az élénkülő ingatlanpiaci kereslet, a célzott kormányzati támogatások eredményeképpen elindult a fellendülés az építőiparban. A kiállítás jelzi a trendeket, a megújult Construmán csaknem 600 cég és szervezet között 124 új kiállítóként van jelen.”

Új trendek és irányzatok

A megnyitó keretében adták át a Construma idei díjait is. Elismerték a Bramac 7 tetőrendszert, amellyel a Bramac Kft. pályázott, továbbá a HF410 fa/alumínium ablakrendszert, mely az Internorm Ablak Kft. munkáját dicséri, valamint a Mapei Kft. Aquaflex Roof Plus folyékony vízszigetelő fóliája is a díjazottak között volt.

A kiállítás idén hat témacsoport köré szerveződött: az építőipar, a megújuló energiák, a lakberendezés, a kertépítés, a lakóingatlanok és a bútoripar legújabb technológiáit, trendjeit és megoldásait ismerhették meg az érdeklődők.

A Construma helyszínén több szakkiállítás is várta az érdeklődőket a rendezvény ideje alatt. Így például a Reneo nemzetközi megújuló energia szakkiállítás, a lakberendezés új irányait bemutató OtthonDesign otthonteremtési szakkiállítás, a ConstrumaKert dísznövény és kertépítészeti kiállítás, valamint a Lakásvásár.

-

Tipp

  • Energia tanúsítvány magánszemélyeknek 0%-os áfával!!!

    Tanúsítás brutto 9900 Ft-tól! Részletek itt>>

  • Energia tanúsítvány lakossági ügyfeleknek 0%-os áfával!!!

    Tanúsítás brutto 9900 Ft-tól! Részletek itt>>