Spóroljon környezetbarát tintával!

Energetikai pályázat

Akár ez is lehetne a szlogenje annak a megoldásnak, melyet azért hoztak létre, hogy a tintával való nyomtatást a jelenleginél jóval környezetbarátabbá tegyék. Az Ecofont nevet viselő szoftverrel akár 50 százalék festékanyag is megspórolható a nyomtató típusától függetlenül.

A szoftvermodul a Microsoft szövegszerkesztő eszköztárába integrálható, majd az Ecofont használatával a nyomtatandó dokumentum gazdaságos és egyben környezetbarát formában továbbítható a nyomtató vagy a PDF konvertáló felé. A zöld betűkkel egy nagyobb cég évente akár százezreket is spórolhat, de otthoni nyomtatás esetén is több ezer forintos megtakarítás érhető el.

Lyukas betűk, olcsóbb nyomtatás

Ha például az Ecofont Arial betűtípus 12 pontos méretét alkalmazzuk, megközelítőleg 28 százalékkal kevesebb festékanyagra lesz szükségünk a nyomtatáshoz, mint az Arial hagyományos típusa esetén.

Az Ecofont technológia lényege, hogy a karakterekbe a szélek kihagyásával lyukakat helyez el, de csak épp oly mértékben, hogy az a kinyomtatott szöveg olvashatóságát ne befolyásolja. További előnye, hogy a 300 dpi felbontásnál nagyobb lapolvasók számára is megfelelő, valamint beállítható az is, hogy a készülék csak a képek nélküli, releváns szöveget nyomtassa ki.

Az Ecofont szoftvermodul a Microsoft Word és Outlook termékek – 2003 Professional, 2007 és 2010 – verzióival működik együtt, és a Times New Roman, az Arial, a Verdana, illetve a Trebuchet MS betűtípusok esetében alkalmazható.

- 2015-03-28

Tipp

  • Energia tanúsítvány magánszemélyeknek 0%-os áfával!!!

    Tanúsítás brutto 9900 Ft-tól! Részletek itt>>

  • Energia tanúsítvány lakossági ügyfeleknek 0%-os áfával!!!

    Tanúsítás brutto 9900 Ft-tól! Részletek itt>>