Újabb élményfiókot nyitott a MagNet Bank

Újabb élményfiókot nyitott a MagNet Bank

Az elmúlt években jelentősen megváltozott a munkavégzés, köszönhetően az X és Y generációk képviselőinek. Egyrészt a fiatal munkavállalók egyre inkább igénylik a mobilitást, másrészt a startupok, azaz kezdő vállalkozások sem engedhetik meg maguknak a drága irodákat, és más alternatívák után néznek. Többek között ezen okokból válnak egyre népszerűbbé hazánkban is a közösségi irodák, ahol kényelmes, inspiráló környezet várja a közösségi munkavégzés kedvelőit.

A MagNet Bank felismerve ezt az igényt nyitotta meg 2015 novemberében első kávézó-bankfiókját az V. kerületben. Az újraértelmezett belvárosi fiók egyben egy fair trade biokávézó és egy civileket támogató közösségi pont is, amely egyszerre nyújt lehetőséget a társasági életre, valamint a pénzügyek kényelmes intézésére is.

Barátságos ügyintézés

A Balassi Bálint utcai bankfiók újratervezésekor a MagNet elsősorban azt tartotta szem előtt, hogy a bank szellemiségével összhangban megszüntessék a banki tanácsadó és az ügyfelek között húzódó, őket elválasztó pultot, és helyette olyan barátságos környezetet teremtsenek, ahol egyenrangú és fesztelen találkozás jöhet létre a közösségi térben találkozó üzletfelek között. Ezt az érzést erősíti például az az újfajta gyakorlat is, hogy az élményfiókban a banki kollégák és vendégeik ugyanazt a képernyőt nézve követhetik végig a banki folyamat lépéseit, és ismerhetik meg ezáltal a NetBank szolgáltatásait, illetve az onnan indítható tranzakciók többségét.

Számomra az újragondolt Közösségi Pont legfontosabb vonása az a fesztelenség, amit ügyfél és bank között meg tud teremteni. Tulajdonképpen erről szól a közösségi bankolás. Tudatosan nem használom a bankfiók kifejezést, mert kollégáimmal olyan helyet álmodtunk meg, ahol valódi élményt jelent nemcsak pénzügyeket intézni, de ahova magunk is szívesen betérnénk, ha üzleti reggelihez keresnénk helyszínt, vagy épp a gyerekeinkkel innánk meg egy forró csokit, mikor már átfáztunk a szomszédos Olimpia Park játszóterén” – mondta Pozsonyi Gábor, a MagNet Bank vezérigazgató-helyettese.

Fenntarthatóság és innováció

A belvárosi közösségi pont immár nem a bank egyetlen élményfiókja, 2016 novemberétől ugyanis Székesfehérváron is lehetőség nyílik a közösségi bankolásra. „Ezúttal egy olyan innovációs műhelyt álmodtunk meg, ahol startupperek, társadalmi vállalkozók és civil szervezetek kooperálnak, ahol környezetileg és társadalmilag hasznos projektek születnek, melyeket egyébként bankként is örömmel finanszíroznánk” – beszélt az új helyszínről a vezérigazgató-helyettes.

Fiatalos és barátságos környezet

A Nikoletti Petra és a Térkultúra csapata által tervezett fiatalos, barátságos enteriőr mindkét helyszínen különleges atmoszférát teremt, miközben hűen tükrözi a MagNet szellemiségét, a zöldfal, az élő fák, illetve az újrahasznosított bútorok pedig a bank fenntarthatósági törekvéseinek is maximálisan eleget tesz. A többi bankfiókhoz hasonlóan mindkét közösségi pont akadálymentesített és kutyabarát.

- 2017-01-17

Tipp

  • Energia tanúsítvány magánszemélyeknek 0%-os áfával!!!

    Tanúsítás brutto 9900 Ft-tól! Részletek itt>>