Zöldre nevel a baba

Hogyan neveljük gyermekeinket környezettudatossá? A szél- és napenergiával működő baba megoldás lehet!

Szórakoztat, és játszva tanít az Endrit Hajno nevével fémjelzett baba. Az albán designer alkotása több mint egy egyszerű játék, napfény és szél szükséges ahhoz, hogy életre keljen. Mindezeket a gyerekeknek kell a baba számára biztosítani, így megtanulhatják a nap- és a szélenergia alapvető tulajdonságait is.

Az öko-baba kezeire és lábaira tapadókorongokat tettek, amelyekkel az ablaküvegre lehet tapasztani. A baba hasán lévő kijelző pedig az életenergiát mutatja, valamint azt, hogy mennyi pontot gyűjtött össze a két megújuló energiaforrásból. A játék különböző szinteket is teljesít, így a gyerekek még inkább motiváltak a vele való játszásra. A speciális baba korszerű is egyben – Bluetooth technológiával is rendelkezik.

Fenntartható életmódra nevelés

A babát az amerikai Sierra Club is népszerűsíti, ami az Amerikai Egyesült Államokban a legbefolyásosabb és legrégebb óta fennálló zöld szervezete. A vállalat célja, hogy a megújuló energiák ismertetése mellett próbálja az amerikai lakosságot olyan szemléletmód váltásra bírni, amellyel a fenntartható életvitelt helyezik a középpontba.

- 2015-10-30

Tipp

  • Energia tanúsítvány magánszemélyeknek 0%-os áfával!!!

    Tanúsítás brutto 9900 Ft-tól! Részletek itt>>