Megtakarítás kedvező áron: LED Energiatakarékossági Program

Az ELMŰ Nyrt. GE prémium minőségű LED fényforrásokat kínál ügyfeleinek kamatmentes részletre, 3 éves cseregaranciával.

A minőségi LED termékek akár 15-20-25 ezer órás üzemidőt garantálnak. Tehát naponta átlagosan 4-5 órás használatukkal, legalább 10 évig biztosan nem kell lecserélni azokat. Megtakarítás kalkulátorral>> kiszámíthatjuk, mennyivel is járunk jobban, ha a hagyományos izzók helyett LED fényforrásra váltunk.

A program azoknak szól, akiknek nincs pénzük egyszerre kifizetni az energiatakarékos izzókat, így kedvező nekik az akár 18 hónapos részletfizetés. A hagyományos izzók helyett a LED változat mindenképpen megtakarítást is jelent, ráadásul korszerű és környezetbarát is egyben. Ha biztos megtérülést szeretnének, a program kiváló lehetőség.

Az ELMŰ 5 típusban kínálja a meleg fehér fényt adó fényforrásokat:

  • E27 foglalatú 7 W (40 W teljesítménynek megfelelő)
  • E27 foglalatú 10 W (60 W teljesítménynek megfelelő)
  • E27 foglalatú 13 W (75 W teljesítménynek megfelelő)
  • E14 foglalatú 4,5 W (30 W teljesítménynek megfelelő)
  • GU10 foglalatú 5,5 W (50 W teljesítménynek megfelelő)

LED izzók megrendelése

Egy ügyfél összesen két darab megrendelést adhat fel, egy-egy igénylés alkalmával típustól függetlenül minimum 3 darab, maximum 15 darab fényforrás rendelhető. Ugyanazon ügyfél a maximálisan igényelhető 2 megrendelés teljes vételárának kiegyenlítését követően természetesen újra rendelhet, a fenti limitek szerint.

A megrendeléseket otthonról, kényelmesen a www.elmu.hu/ledprogram internetes oldalon adhatjuk le, vagy az ELMŰ Nyrt. ellátási területén található nagyobb Inmedio és Relay hírlapüzletekben.

Összegezve: 3 éves cseregaranciával akár 18 hónapos kamatmentes részletre vásárolhatnak LED izzókat, melyek akár 25 ezer óráig is működhetnek a hagyományos izzók ezer órás működésével szemben.

 

-

Tipp